Hops, malt dhe maja: direkt nga zemra e natyrës.

 

Birra Licher ja dedikon shijen e saj të pagabueshme përbërësve të saj të cilësisë dhe recetës tradicionale që qëndron e saktë ndaj ligjeve të Birrës Gjermane të Pastërtisë.

Procesi i pregatitjes në Licher kombinon njohurinë tradicionale me teknologjinë më të avancuar. Kjo krijon një aromë natyrale të pastër që ju mund të shijoni në çdo gllënjkë të birrës Licher.

E dashur në shtëpinë e saj në shtetin gjerman të Hessenit, birra është e admiruar edhe nga fansat e birrës në mbarë botën.

Birra specialiteti Licher - drejt nga zemra e natyrës.

Historia e birrës private Licher fillon në 1854, kur Johann Heinrich Jhring themeloi një fabrikë birre me stil avulli në Lich, Gjermani. Katër vjet më vonë, Christoph Jakob Melchior bën të njëjtën gjë në qytetin fqinj Butzbach. Në 1923, të dy u bashkuan në një biznes të vetëm. Kjo nisi të ardhmen e tyre të përbashkët dhe birra Licher filloi të zhvillojë një reputacion midis fansave të birrës.

Jo vetëm i kufizuar në rajonin gjerman të Hessenit, eksportet e Licher tani gëzohen në më shumë se 40 vende të botës.

 

erdinger

erdinger

PRODUKTE TË TJERA