Birra e Zezë më e famshme në Gjermani, gjithashtu e preferuara e Znj.Merkel

 

Braukunst dhe tradita shekullore janë ato që bashkohen në çdo specialitet të Köstritzer. Materialet e para të zgjedhura hedhin themelin për shijen e pagabueshme dhe momentet unike të gëzimit.

Udhëheqësi i tregut i padiskutueshëm në segmentin e birrës së errët të fermentuar: Köstritzer Schwarzbier - një birrë që nuk është pa arsye e njohur si birra e zezë më popullore e Gjermanisë dhe gjithashtu ka bërë një emër për vete ndërkombëtarisht.

Köstritzer Schwarzbierbrauerei përmendet së pari në një dokument në 1543 si "Köstritzer Erbschenke", duke e bërë atë një nga birraritë më të vjetra në Gjermani dhe një nga të paktët që ofronin birrë të zezë në atë kohë.

 

erdinger

erdinger

PRODUKTE TË TJERA