Për mbi 130 vjet, cilësia e jashtëzakonshme e birrave tona të grurit ka qenë e rrënjosur në pasionin tonë për aftësitë bavareze të birrës.

 

Çdo gllënjkë ju bën të dëshironi më shumë - birra jonë ERDINGER e grurit me maja të shkëlqyeshme është lavdia kurorëzuese e aftësive tradicionale bavareze.

Fuqia e kësaj birre klasike gruri qëndron në balancën harmonike që ajo arrin midis aromave të ndryshme. Aroma djegëse dhe e butë e majasë përzihet me elbin e butë. Dioksidi i karbonit qetësues siguron gjallërinë e tij tipike. Një birrë premium, në të cilën plotësia dhe eleganca e saj, lënë një mbresë të gjatë të shijes së vërtetë bavareze. Një birrë e vërtetë gruri unike!

ERDINGER Weißbräu lejon specialitetin e saj të lartë fermentues të maturohet në shishe në mënyrë tradicionale, ashtu si shampanja. Kjo birrë e grurit nga Erding ofron më shumë se thjesht një pije freskuese - ajo jep një shije të vërtetë të Bavarisë.

 

erdinger

PRODUKTE TË TJERA