Për më shumë se 200 vjet, Bitburger prodhon me kujdes maksimal dhe me cilësi më të lartë nga lëndët e para më të mira sipas Ligjit Gjerman të Pastërtisë.

 

Direkt në lagjen tonë, në Holsthum pranë Bitburg në Parkun Natyror të Eifel Jugor, rritet elbi Siegel i Bitburgerit, i cili së bashku me elbin nga Hallertau Bitburger i jep Premium Pils-it shijen e tij të thatë. Kombinuar me maja-në tonë natyrore dhe ujin e vyer e të çmuar nga lugina Triasic edhe maltin nga elbi më i mirë për pije, krijohen cilësitë e pagabueshme të Bitburg dhe shija unike të birrës sonë.

Birra më popullore në Gjermani shërbehet në më shumë se 70 vende dhe në mbi 50,000 bare, restorante dhe pube.

Pavarësisht nga vendi, slogani popullor "Bitte ein Bit" është menjëherë i dallueshëm. Një slogan për njohësit e birrës lidhet në mënyrë të pandashme me cilësinë, shijen unike dhe përvojën e pagabueshme të birrës.

IDEL kujdeset që cilësia unike e Bitburger të mbërrijë në gotat tuaja.

 

bitburger

PRODUKTE TË TJERA