Pusho dhe merr kohë për të mirat, për kujdesin maksimal në çdo gjë,  me respekt për gjithçka dhe për të gjithë.

 

Këto vlera përbëjnë thelbin e mënyrës benediktine të jetës, dhe këto parime karakterizojnë gjithashtu kënaqësinë e birrës benediktine.

E pregatitur sipas recetave tradicionale origjinale të murgjve Benediktin, me maja qilarësh Ettaler dhe një stacion të posaçëm të birrës, birra e bardhë benediktine e fermentuara dhe birra e zezë benediktine e thartuar në fund, bëhen pjesë e jashtëzakonshme e jetës së mirë: afër qiellit, por edhe jo të huaj në botë.

Birra premium benediktine e Benediktiner Weissbräu GmbH, Ettal, prodhohet sipas recetës origjinale benediktine me maja prej qilarëve Ettaler në Lich.

 

erdinger

 

PRODUKTE TË TJERA