CAPRICCIO BAR

Capriccio Bar është bari më i vjetër në zonën e ish-bllokut në Tiranë. Që prej vitit 2001 aty shërbehet birra më cilësore dhe e freskët. Në Capriccio Bar mund t'i gjeni të gjitha birrat që ofron IDEL, në versionin shishe si edhe kriko.

 

BILLIONAIRE VILA

Billionaire Vila ofron një atmosferë relaksuese, të sofistikuar, joshëse dhe magjepsëse. E njohur për jetën e natës aty ofrohen jo vetëm kokteile, shampanjë dhe verë por edhe birrat e IDEL që i shërben një staf i kualifikuar që imponon ndesinë e të qenit një bilioner i vërtetë.

 

MEDUZA IRISH PUB

Irish Pub & Restaurant Meduza në Tiranë është një pijetore autentike irlandeze ku mund të shijoni artin e butë të bisedës, të kënaqeni me muzikën Hard Rock ose thjesht të shijoni një moment të qetë reflektimi. Në Meduza Irish Pub ushqimet irlandeze shoqërohen me birrat e shkëlqyera të IDEL.

 

VILA ERA

ERA është dhe do të mbetet për shumë kohë lider në fushën e shërbimit të ushqimit. E para në stilin unik të restoranteve, e vetmja në cilësinë e lartë të shërbimit catering dhe e pakonkurueshme në shërbimin delivery. Sigurisht në restorantet Era mund të shijoni edhe birrat që sjell IDEL.

 

MUMA BISTRO BAR

E hapur rishtazi, Muma Bistro Bar ka një klientelë besnike të krijuar menjëherë falë atmosferës e arredimit të ngrohtë, ushqimit të shijshëm dhe banakut modern që të fton të qëndrosh aty për orë të tëra. Besnikëria e klientëve ka të bëjë dhe me birrat që ofrohen aty nga IDEL.

 

SERENDIPITY THE MEXICAN

Në Serendipity The Mexican do të kombinoni menunë e pasur Meksikane, Shqiptare, dhe ndërkombëtare me birrat e IDEL

 

TEMA BRITISH PUB

Edhe ky pub tipik britanik në qendër të Tiranës oforon për klientët e tij lojjet e ndryshme të birrave që ofron IDEL, në versionin shishe si edhe kriko.

 

TIKI TIRANA

Ky bar ofron një kombinim intersant mes aromës së detit, dhe ndjesisë s relaksit. Kuptohet që në këtë bar bashkëkohor nuk mungojnë birrat Erdinger dhe Bitburger si dhe një gamë lëngjesh me fruta të shtrydhur.

 

PICERI GOLOSA

Në Golosa gjen ngrohtësi dhe rehati, picat italiane në furre druri dhe birrat e ftohta të Idel që mund ti shoqëroni me miqtë dhe familjaret tuaj.

 

PAGUS ITALIAN STEAKHOUSE

Tani në Tiranë, dega e tretë e një zinxhiri restorant të restoranteve steakhouse. Receta të veçanta origjinale, makarona shtëpi dhe mish i zi i verdhë i zi. Dhe për ti përfunduar të gjitha, birrat më të mira që Idel ofron.