IDEL SJELL BIRRAT

IDEL SHPK është importuesja e birrave të mirënjohura gjermane BITBURGER, ERDINGER WEISS, KÖSTRITZER dhe FISCHER'S që nga viti 1999. IDEL ka një eksperiencë të gjatë në distribucionin e këtyre produkteve në të gjithë Shqipërinë.

Ne kujdesemi që shumëllojshmëria e pijeve në Shqipëri të bëhet gjithnjë e më e madhe. IDEL është përfaqësimi shqiptar i prodhuesve të shumtë dhe kujdeset për zhvillimin e markës. IDEL furnizon bare, restorante, hotele, dhe qendra tregtare dhe tregtarë pijesh në të gjithë vëndin.

Free template by Free-Template.co

HIDHINI NJË SY BIRRAVE TONA

Por edhe më tepër do t'ju pëlqejnë në rast se i provoni në një nga lokalet që furnizojmë ne.